Hvilke tannbørstehoder skal jeg velge?

Nyere modeller

Disse er rettere i modellen nederst

Da kan man bruke disse:

TBR-2C: 2 x Clean børstehode

TBR-4C: 4 x Clean børstehode

TBR-2S: 2 x Sensitive børstehode

TBR-4S: 4 x Sensitive børstehode

TBR-2W: 2 x Whitening børstehode

TBR-4W: 4 x Whitening børstehode

Kompatible med: TB-200, TBT-200, TBX-300

Eldre modeller

Disse er formet som et "skjørt" nederst

Da kan man bruke disse:

TBRF-2XC: 2 x Clean børstehode

TBRF-4XC: 4 x Clean børstehode

TBRF-2XS: 2 x Sensitive børstehode

TBRF-4XS: 4 x Sensitive børstehode

TBRF-2XW: 2 x Whitening børstehode

TBRF-4XW: 4 x Whitening børstehode

Kompatible med: TB-50, TB-60, TBPL-110, TBPL-120, TB-120, TBP-120, TBPX-120, TBS-300GY

Hvorfor elektrisk tannbørste?

Elektriske tannbørster har dokumentert effekt og har bevist at de fjerner mer plaqe enn manuelle tannbørster

Hva er annerledes med en elektrisk tannbørste?

Tannbørster med oscillerende børstehoder står selv for selve børstingen. Det betyr at det er viktig å bruke den på alle flater. Det er enklere å få et godt resultat med å bruke en elektrisk tannbørste.

Hvorfor velge Jordan elektrisk tannbørste?

Jordan har utviklet børstehoder som bruker Surround Tooth™ teknologi som børster hele tannen.

Hvor skånsom er en elektrisk tannbørste?

Spesialtilpassede børstehoder gjør at det er minst like skånsomt som manuelle børster. I tillegg er det trykksensorer som hjelper brukeren til ikke å pusse for hardt. For personer med sykdom/skade på tannkjøtt er det mulig å kjøpe ekstra skånsomme Sensitive børstehoder

Hva brukes de forskjellige typene med børstehoder for?

Jordan børstehoder har 3 forskjellige utgaver.

Clean - normal

Whitening - hardere børster beregnet for hvitere tenner. Anbefales ikke hver dag over lengere tid.

Sensitive - benyttes når man har sensitive tannhalser.

Hvor ofte bør man bytte børstehode?

Anbefaler å bytte børstehode hver 3. måned,