Hvor mye is produserer ICE-12S?

70 stk i timen/ 12 kg. i døgnet.


Får opp ADD Water selv om maskinen er fylt på med vann?

Drener maskinen og benytt en luftkompressor/luft på flaske som man blåser inn der viften sitter i siden av maskinen. Dette for å fjerne støv som er inni maskinen.


Lager ikke isbiter?

Den må blåses rent for støv (ikke støvsuging), men blåses rent med luftkompressor/luft på boks (dette får man kjøpt i butikker som f eks Biltema etc). Dette blåses inn i vifta. Så må maskinene dreneres for vann. 

I isbitskuffen er det også en sensor som må holdes fri for isbiter ellers vil den ikke produsere mer is. Skyv de bakerste isbitene litt frem i skuffen og det skal starte opp igjen med produksjonen.


Må man tømme beholder for ferdig isbiter? 

Nei, denne maskinen vil ta smeltevannet og lage nye isbiter. Merk at det kan sette smak på isbitene om man velger dette over tid/mange runder før man skifter vann.


Hvor mye vann tar vannbeholder? 

2,5 liter.


Isbitene blir litt «grå»/mindre blanke?

Det kan komme av at man ikke skifter til rent vann når man skal lage is. Vi anbefaler ikke å bruke opp igjen smeltevannet i beholderen.


Rengjøring – hva anbefaler dere?

Bruk rensemiddel til kaffetrakter. Tøm maskinen for vann. Hell på 1 L vann og rensemiddel. Kjør til den begynner å lage is. Stopp. La den stå i ca 1/2 time. Start maskinen. Kjør et par runder der den lager is. Slå av og tøm ut alt vannet. Kjør igjennom et par ganger med rent vann. 


Man kan eventuelt bruke en lang tynn børste, men da må man være forsiktig så man ikke ødelegger komponentene.


For sensorrengjøring er Q-tips et nyttig redskap for å komme til i krinker og kroker.