Platen slår seg ut når man benytter stekeovn og begge kokeplater?

Denne modellen kan kun bruke den lille platen og stekeovn, eller begge platene samtidig.

Hvilken amper bør en hybelkomfyrene brukes på?

EMK218 kan bruke 10 amper, mens EMC-3000 krever 16 amper

Hvilke mål har EMK218?

Utvendig: 58,5 x 42 x 33

Kan den benyttes integrert i skap/kjøkkeninnredning?

Nei, det kan den ikke. Den må stå fritt.

Kan man stille inn gradene selv når man bruker kun grillfunksjonen,  over- eller undervarme?

Nei, gradene er allerede bestemt og man kan ikke justere dette selv.

Grillfunksjonen trekker 1000W og det er maks temperatur, overvarme 500W og undervarme 650W. Det beste vil være å bruke over- og undervarme hvor man kan stille inn temperaturen og heller bruke de faste innstillingene for å varme opp mat hvor man ikke er avhengig av en gitt temperatur.