Kan kolben sprekke?

Avhengig av modell så kan det være at glasskolben ikke tåler mer enn 60 grader. Noen modeller har Borosilicateglass og dette tåler opp til 90 grader. Men uansett modell, så kan kolben sprekke ved rask skifte av innhold. Har mann knust is og så skal ha varmt innhold, bør kolben skylles under lunket vann først. Det er temperaturforskjellene som forårsaker at glasset kan sprekke.


Ingrediensene går ikke rundt?

Det er viktig å tilsette væske først for å få harde/fryste ingredienser til å gå rundt. Et tips er å la frosne ingredienser tine litt før du skal lage smoothie.


Kan man få andre typer kniver til Wilfa blendere?

Nei


Skal kolben bare settes rett ned i motorenhet? 

Ja, og så er det bare å starte den. Bortsett fra B2G-800 og BL-1000, disse har "vrilås".


Hvordan "vasker" man kolben til Power-blender?

Ha 4 dl vann og 2 dråper oppvaskmiddel i kolben. Kjør den på lav hastighet slik at vannet sirkulerer i kolben. Skyll den godt under varmt vann etterpå.


Kan man lage nøttesmør med en Power-blender?

Ja, det kan man.


Lokket "hopper" av under bruk

Det anbefales å holde en hånd på lokket ved bruk da vakuum som oppstår kan presse lokket oppover.


Den sorte ringen sitter hardt fast

Bunnen av kannen er skrudd fast av fabrikken og sitter veldig hardt. Tips! Sett kannen i baseenheten og vri, og du kan enkelt få den løs med litt kraft. Påse at du får skrudd den riktig og hardt fast igjen, for å unngå lekkasjer.


Garanti

Garantien dekker ikke avtagbare deler som for eksempel knivenhet, tilkoblingsdel for knivenhet, lokk, målebeger og kolbe.